Het hebben van een schade aan uw bezittingen is nooit leuk maar gelukkig is er altijd een manier om de schade weer te herstellen. Zo ook met uw parketvloer.

Het opnemen en uitvoeren van herstelwerkzaamheden van een schade aan een parketvloer is zeer specialistisch werk en kan uitsluitend worden gedaan door een ervaren parketteur en/of een gerenommeerd parketbedrijf. Wij van ‘t Parkethuys Delft hebben alle kennis en ervaring in huis om vrijwel alle soorten van schades aan houten vloeren te herstellen.

Of het nu gaat om waterschade, grote deuken of krassen, overal hebben wij een passende oplossing voor. Wij zorgen er altijd voor dat de kosten om een schade te herstellen zo laag mogelijk worden gehouden voor u. Bijvoorbeeld door de schade plaatselijk te herstellen indien mogelijk. Wist u dat schadeherstel aan uw vloer vaak ook gedekt wordt door uw verzekering? Wij staan bij de verzekeringsmaatschappijen bekend als een betrouwbaar bedrijf om de herstelwerkzaamheden uit te voeren en doen dit ook al decennia lang.

Voor tijdelijke meubelopslag hebben wij ook onze eigen verhuisservice dit is vaak veel goedkoper dan een verhuisbedrijf in te huren. Voor de ingewikkeldere verhuisklussen raden wij u toch aan om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen. Wij raden dan eigenlijk altijd Joh. van Buuren BV uit Delft aan daarvoor. Dit is een zeer gerenommeerd bedrijf dat met de grootste zorg voor uw bezittingen hun diensten verlenen aan u.

Hieronder enkele voorbeelden van schadeherstel:

Hier plaatselijke herstelwerkzaamheden van een kambala/iroko blokpatroonvloer. De schade is plaatselijk onzichtbaar hersteld.
Hieronder een schade door een lekkende vaatwasser aan een afzelia visgraat parket met wengé bies. Wij hebben de beschadigde delen eruit gehaald en de ondervloer eerst laten drogen. Na het drogen hebben wij een nieuwe spaanplaat tussenvloer gemaakt op de plek van de schade en de afzelia visgraatvloer aangeheeld. Na het aanhelen hebben wij de gehele vloer geschuurd en opnieuw gelakt. Na enkele weken was er van de schade is niets meer te bekennen en zijn alle kleurverschillen verdwenen.
Deze foto’s betreft een waterschade aan een teak visgraatparket met purperhart bies. Deze schade hebben wij plaatselijk hersteld. Eerst hebben wij de beschadigde delen eruit gehaald en de vloer eronder een tijd laten drogen. Vervolgens hebben wij de nieuwe visgraatdelen op maat gemaakt en naadloos in de vloer gemaakt. Daarna alleen het deel wat vervangen is geschuurd en drie maal gelakt. De laatste foto is nog niet afgelakt. Het kleurverschil heeft enige maanden nodig om weg te trekken.

Hier een beuken strokenvloer uitvertand en aangeheeld na waterschade. De vloer wordt totaal geschuurd en weer drie maal gelakt en de schade is keurig hersteld.