Bamboe parket


Hoewel de reuzenbamboe genaamd “Moso” formeel een gras is en geen hout, heeft het wel uitstekende hardhout eigenschappen, zoals een hoge hardheid en duurzaamheid. In combinatie met de geringe werking ontstaat een perfecte grondstof voor de productie van onze bamboevloeren.

Bamboe kan gezien worden als een onuitputtelijke grondstof. Bamboe groeit wel tot een meter per dag. Aangezien alleen de oudere stammen worden geoogst, krijgt de jonge bamboe meer ruimte om te groeien voor nog hogere oogstopbrengsten. Zodoende is bamboe een zeer ecologisch product wat bijdraagt aan een beter milieu.

Altijd een bamboevloer die aan uw wensen voldoet

In combinatie met de enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen is er altijd een bamboevloer die aan uw specifieke wensen voldoet.

Fabrieksgarantie tot wel 30 jaar

Onze bamboevloeren worden geleverd met een fabrieksgarantie tot wel 30 jaar.

Uitgebreid assortiment in onze showroom

In onze showroom kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aan bamboevloeren tonen.

Op de foto ziet u een deel van een bamboeparketvloer. Zelfs de trap hebben we voorzien van compleet nieuwe massief bamboe treden, bordessen en leuningen.

Het motto van ‘t Parkethuys Delft: Kwaliteit wint altijd!

Of u nu kiest voor traditioneel parket, visgraat parket, verouderd parket, lamel parket, meerlaags parket, bamboe parket, industrieel parket, mozaiek parket of hoogkant parket.

’t Parkethuys Delft levert en plaatst alle soorten houten vloeren in diverse houtsoorten.
Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

En kom eens langs in onze toonzaal/showroom in Delft. Wij hebben een groot assortiment parket in onze showroom beschikbaar.

Parkethys Delft Bamboe vloer en trap
Parkethuys Delft - Bamboe parketvloer