‘t Parkethuys Delft

Het begon allemaal in 1973, wanneer Lex van der Meer senior vanuit huis kwaliteitsvloeren begon te leveren en plaatsen in de gehele randstand. Als Lex de vloeren aan het leggen was, deed zijn vrouw Ankie de administratie. Na een aantal jaren vanuit huis te hebben gewerkt werd in 1985 het karakteristieke pand aan de Buitenwatersloot 28 betrokken. Hier werd tegelijkertijd ’t Parkethuys Delft gestart met een ruime keuze aan kwaliteitsvloeren.

Een echt familiebedrijf

Lex en Ankie zijn sinds 2014 met pensioen en het bedrijf is overgenomen door de twee zonen Alex en Chris. Het parketvak is bij Alex en Chris met de paplepel ingegoten. Al tijdens de schoolvakanties van de middelbare school hielpen Alex en Chris hun vader in het magazijn en op de werkvloer. Sinds respectievelijk 1991 en 1996 zijn de heren volledig werkzaam in het bedrijf. ’t Parkethuys Delft blijft dus een rasecht familiebedrijf.

Alex en Chris zijn nog steeds actief op de werkvloer, waarbij ze worden bijgestaan door een vast team van ervaren parketteurs.

Parkethuys Delft - Chris en Alex van der Meer

Het motto van ‘t Parkethuys Delft: Kwaliteit wint altijd!

Parkethuys Delft - Parketspeciaalzaak