Op deze pagina kunt u recente projecten van het Parkethuys Delft terugvinden.
Stuk voor stuk prachtige vloeren van hoge kwaliteit, gelegd door onze parketspecialisten.

Semi verouderd Visgraatparket naadloos overgang naar honingraattegels van de keuken.

Naadloos aangesloten op de honingraadtegels bij de keuken.

Parketvloer in woonkamer en keuken met kookeiland

Parkethuys Delft heeft in deze woonkamer een nieuwe parketvloer mogen leggen, aansluitend op de keuken met het vrijstaande kookeiland. We hebben van de bewoners een enthousiaste reactie mogen ontvangen over deze parketvloer.

Bamboe parketvloer

In deze schitterende woning mocht Parkethuys Delft een Bamboe parketvloer leggen. We hebben de vloer gelegd, geschuurd en afgewerkt. Zelfs de trap hebben we voorzien van compleet nieuwe massief bamboe treden, bordessen en leuningen.

Diagonale dubbele visgraatvloer met dubbele wengé biezen en opstaande friezen

In deze karakteristieke jaren 30 woning heeft het Parkethuys Delft deze speciale parketvloer weer in topconditie gebracht.

Parketvloer renovatie

In deze woning was de parketvloer over de loop der jaren geel van kleur geworden, bovendien was de vloer afgewerkt met een glanzende laklaag. Wij hebben de vloer helemaal opgeschuurd en met een matte lak afgewerkt. De vloer kan nu weer jaren mee.

Naadloze passende vloerroosters in de parketvloer

Heeft u roosters in uw vloer? Geen probleem, wij leggen het parket naadloos rond deze roosters. Op de foto’s ziet u het resultaat.

Parketvloer renovatie

In deze jaren 30-woning hebben we de bestaande parketvloer eens goed onderhanden genomen. De vloer was versleten en zat vol met vlekken van waterschade. Na onze professionele behandeling ziet de vloer er weer uit als nieuw. Links ziet u de oude vloer, rechts de behandelde vloer.

Parketvloer renovatie Meisjeshuis Delft

In het prachtige pand van het Meisjeshuis Delft aan de Oude Delft mochten wij een parketvloer renoveren. U ziet hier de foto’s van voor en na de behandeling.