Parket schuren Utrecht

Zitten er krassen en deuken in uw houten vloer, waardoor deze er niet meer mooi uitziet? Dan hoeft u de vloer niet direct te vervangen. Een goede onderhoudsbeurt kan er al voor zorgen dat uw parketvloer er weer uitziet als nieuw. Door de vloer te schuren, zullen krassen en verkleuringen verdwijnen. Het is wel belangrijk om dit te laten doen door specialisten. U wilt immers niet de kans lopen om uw parket nog verder te beschadigen. Daarom kunt u het beste de parketteurs van ‘t Parkethuys Delft inschakelen. Wij zijn specialist in het onderhouden en renoveren van houten vloeren en parketvloeren. We komen graag uw parket schuren in Utrecht en andere steden in Nederland.‘t Parkethuys Delft is opgericht in 1973 en heeft ruime ervaring met allerlei soorten parket en houten vloeren. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een geheel nieuwe vloer, maar ook voor het opknappen van uw oude parketvloer. De aanschaf van een nieuwe parketvloer is duur en niet altijd nodig. In veel gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat uw oude vloer nog een poosje mee kan, zelfs als het om waterschade gaat. Dit doen we door uw parket af te schuren met een speciale schuurmachine. Na het schuren, werken we de vloer af door deze in de lak, olie of hardwas te zetten. Hierdoor ziet uw parket er weer fris uit.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Misschien wilt u wel uw oude vloer behouden, maar bent u toe aan een nieuwe kleur of uitstraling. Ook hiermee kunnen wij u helpen. We kunnen bijvoorbeeld een kleurlaag op uw vloer aanbrengen en deze afwerken met een slijtvaste, matte of glimmende laklaag. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u de mogelijkheden kunnen voorleggen. Voordat we uw parket komen schuren, zullen we eerst bij u langskomen. Op die manier kunnen we precies zien om wat voor soort vloer het gaat, waar de beschadigingen zitten en hoe groot het oppervlak is. Aan de hand daarvan weten we welke materialen nodig zijn en hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen. We maken dan direct een offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

Om onze werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren, is het prettig als er geen meubelen of andere spullen aanwezig zijn. Wij kunnen u desgewenst van dienst zijn met het weghalen van uw meubilair. Hiervoor beschikken we over onze eigen verhuisbus. Zodra we klaar zijn met uw parket schuren, kan alles weer terug geplaatst worden en kunt u gaan genieten van uw nieuwe vloer. Om ervoor te zorgen dat uw parketvloer lang mooi blijft, geven wij u graag onderhoudsadvies. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen om het onderhoud voor u uit te voeren.

Vertrouw op de expertise en deskundige aanpak van onze parketteurs en neem vandaag nog contact met ons op. We komen dan uw parket schuren in Utrecht op de gewenste datum, zodat u snel weer van uw mooie houten vloer kunt genieten. Bij ‘t Parkethuys Delft kunt u rekenen op een parketvloer van kwaliteit.