Parket schuren Tilburg

Woont u in Tilburg en heeft u een oude parketvloer die u graag wilt laten opknappen? Dan bent u op zoek naar gespecialiseerde parketteurs met ruime ervaring. Hiervoor kunt u rekenen op het team van ‘t Parkethuys Delft. Al sinds 1973 leveren wij parketvloeren en houten vloeren van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhouden en renoveren van uw bestaande parketvloer. Als het om parketvloeren gaat pakken we elk groot en klein project professioneel aan en kunt u altijd uitgaan van het mooiste resultaat.

Vanuit onze locatie in Delft, kunnen we uw parket schuren in Tilburg en andere omliggende steden. Als u contact met ons opneemt, dan maken we graag een afspraak met u om langs te komen. We kunnen dan zien om wat voor soort houten vloer het gaat en krijgen een idee van wat er precies moet gebeuren. U kunt uw wensen en verwachtingen aan ons laten weten, zodat we u de mogelijkheden kunnen voorleggen.

Als duidelijk is wat u precies van ons verwacht, kunnen we een offerte voor u opmaken. Deze is vrijblijvend en bevat het volledige kostenplaatje, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wanneer u instemt met de offerte, zetten we een datum vast waarop we uw parket komen schuren.

Het machinaal schuren van uw parket biedt een oplossing in verschillende gevallen. Als uw parket vol zit met putten en krassen, zorgt het schuren ervoor dat u een mooie gladde vloer terugkrijgt. Ook als het parket op bepaalde plekken verkleurd is biedt schuren een uitkomst. In de meeste gevallen kunt u er ook voor kiezen om uw vloer meteen een andere kleur te geven. Wat het probleem ook is, wij hebben altijd een manier om uw houten vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Na het machinaal schuren van uw parketvloer, werken we deze netjes af met een olie, hardwas, of drie laklagen. Welke afwerking we gebruiken hangt af van de uitstraling die u wenst. In elk geval worden altijd producten gebruikt van de hoogste kwaliteit. U weet dan zeker dat uw mooie, opgeknapte vloer weer een tijdje mee kan.Wanneer onze parketteurs uw vloer komen schuren, is het belangrijk dat het parket vrij is van meubelen en andere spullen. We begrijpen dat u niet altijd de ruimte heeft om uw meubelen tijdelijk ergens anders op te slaan. U kunt dit gerust bij ons aangeven, zodat wij een oplossing kunnen bieden. We kunnen bijvoorbeeld onze verhuiswagen bij u neerzetten, zodat u hierin tijdelijk uw meubilair kwijt kunt. U weet dan zeker dat uw spullen netjes opgeslagen staan en u kunt ze direct weer terug plaatsen wanneer uw vloer klaar is.

Na het afronden van onze werkzaamheden, sturen we u onderhoudsadvies op zodat u nog langer plezier zult hebben van uw nieuwe vloer. U kunt het onderhoud desgewenst ook aan ons overlaten. Uw parketvloer is bij ons in goede handen. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!