Parket schuren Rotterdam

Het laten leggen van een geheel nieuwe parketvloer is kostbaar en tijdrovend. Gelukkig is dit ook niet altijd noodzakelijk, omdat u de optie heeft om uw parket machinaal te laten schuren. Schuren zorgt ervoor dat beschadigingen verdwijnen en er weer een gladde, egale vloer tevoorschijn komt. Het biedt ook een goede oplossing voor het wegwerken van verkleuringen door de zon. Het schuren van een parketvloer vereist specifieke kennis en ervaring. U kunt hiervoor het beste een professionele parketteur inschakelen, zodat u zeker weet dat uw vloer er weer mooi uit komt te zien. Daarom kunt u rekenen op de parketteurs van ‘t Parkethuys Delft. Onze jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van houten vloeren, zorgt ervoor dat u altijd het resultaat krijgt dat u wenst.

Met onze vestiging in Delft, kunnen onze parketteurs altijd uw parket schuren in Rotterdam en in andere omliggende steden. Het schuren van uw houten vloer kan ook uitkomst bieden als u deze een andere kleur wilt geven. Zelfs als uw vloer waterschade heeft opgelopen door lekkage, kunnen we deze vaak volledig repareren. Vervolgens zullen we het parket schuren en afwerken met drie lagen lak, olie of hardwas. Uw vloer zal er weer uitzien als nieuw en u kunt er nog jarenlang plezier van hebben.

Parkethuys Delft Parketvloeren

Wanneer u ons inschakelt voor het parket schuren in Rotterdam, komen we eerst bij u langs, zodat we de vloer kunnen zien waar het om gaat. We kunnen dan een offerte voor u opmaken aan de hand van de oppervlakte van uw vloer en de tijd die het werk in beslag zal nemen. Zo weten wij en ook u precies waar we aan toe zijn en u hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf.Zodra u akkoord gaat met de offerte, zetten we een datum met u vast waarop we onze werkzaamheden zullen verrichten. Op de dag van het parket schuren is het belangrijk dat er geen meubelen en andere spullen meer op de vloer staan. Als u zelf niet over een ruimte beschikt om uw meubelen tijdelijk op te slaan, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze verhuiswagen. Deze plaatsen we bij u voor de deur, zodat u eenvoudig uw meubelen erin kunt zetten en ze aan het einde van de dag ook snel weer terug op hun plek kunt zetten.

Uw opgeschuurde vloer wordt voorzien van een laag olie of hardwas, of drie lagen lak. Dit is afhankelijk van het soort hout en het resultaat dat u wilt. We zorgen voor een perfecte afwerking en u zult hierdoor weer lang plezier hebben van uw parketvloer. Na onze werkzaamheden aan uw vloer, geven we u advies mee over het onderhoud hiervan. Natuurlijk kunt u ons hiervoor ook inschakelen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen van uw houten vloer, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We horen graag wat voor soort parketvloer u heeft en wat uw wensen en verwachtingen zijn.