Parket schuren Den Haag

Denkt u eraan om uw parketvloer te vervangen, omdat deze lelijk is geworden? In sommige gevallen is het niet nodig om een geheel nieuwe vloer aan te leggen. Uw parketvloer machinaal laten schuren zorgt ervoor dat de vloer weer glad en egaal wordt. Krassen, deuken en verkleuringen worden hiermee weggewerkt. Dit is voordeliger en eenvoudiger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Uw parket zal eruit zien als nieuw en u kunt er weer jaren mee vooruit.

Het machinaal schuren van uw parket kan niet zomaar door iedereen gedaan worden. U heeft iemand nodig die hierin gespecialiseerd is, zodat u het gewenste resultaat krijgt. Als u in de omgeving van Den Haag op zoek bent naar iemand die professioneel uw parket kan schuren, dan bent u aan het juiste adres bij ‘t Parkethuys Delft. Wij hebben een team van parketteurs voor u klaar staan die precies weten hoe ze uw houten vloer weer mooi kunnen maken. Al sinds 1973 kunt u bij ons terecht voor het leggen van nieuwe houten vloeren en voor het renoveren van uw oude vloer. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u bij ons altijd kunt rekenen op hoge kwaliteit. We komen dan ook graag uw parket schuren in Den Haag, zodat u weer kunt genieten van een mooie parketvloer.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Het schuren van uw parket is niet alleen een goede oplossing voor beschadigingen. We kunnen uw parket ook opschuren als u graag een andere kleur vloer wilt. Uw parket wordt dan geschuurd en geverfd in de kleur die u wilt. Vervolgens brengen we een krasvrije laklaag aan, die ervoor zorgt dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vloer. Ook bij uitbreiding van de ruimte biedt parket schuren Den Haag een uitkomst. Door een deel van de oude vloer te vervangen en deze op te schuren, wordt ervoor gezorgd dat de oude parketvloer naadloos aansluit op het nieuwe stuk parket. Na het schuren zetten we uw parket in de hardwas, olie of lak, zodat deze perfect afgewerkt wordt.

Als u ons inschakelt voor het schuren van uw parketvloer, komen wij eerst bij u langs. We bekijken dan de vloer en kunnen een inschatting maken van het werk dat gedaan dient te worden en de tijd die dit zal kosten. Aan de hand hiervan maken we een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We zullen u achteraf nooit voor vervelende verrassingen zetten. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zetten we een datum vast waarop we de werkzaamheden aan uw vloer zullen uitvoeren.

Op de dag dat we uw parket komen schuren, is het van belang om ervoor te zorgen dat de vloer helemaal vrij is. Als u uw meubelen niet kwijt kunt in huis, dan zorgen wij er desgewenst voor dat u onze verhuiswagen kunt gebruiken om uw spullen zolang in op te slaan. Wij zetten deze bij u voor de deur neer, zodat u uw meubelen erin kunt zetten. Dit is wel zo prettig en zo makkelijk.