Parket schuren Breda

Is uw parketvloer aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk nog geen geheel nieuwe houten vloer aanschaffen? Dan kan het machinaal schuren van uw parket uitkomst bieden. De schuurmachine zorgt ervoor dat putten en krassen verdwijnen, en ook verkleuringen door de zon kunnen weggeschuurd worden. Er zal weer een egale houten vloer tevoorschijn komen die eruit ziet als nieuw.

Het is belangrijk om voor het schuren van uw parket professionele parketteurs in te huren. Zij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om ervoor te zorgen dat uw parket mooi opgeknapt wordt. Als u de parketteurs van ‘t Parkethuys Delft inschakelt, dan weet u zeker dat u de vloer terug krijgt die u voor ogen had. Onze jarenlange ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van houten vloeren, zorgt ervoor dat we over de juiste technieken beschikken. We hebben verstand van verschillende houtsoorten en hoe deze het beste kunnen worden behandeld. We komen graag uw parket schuren in Breda, zodat u weer een poosje kunt genieten van uw mooie houten vloer.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Het schuren van uw parket lost niet alleen beschadigingen op, maar kan ook worden toegepast bij uitbreiding van de ruimte. Vaak moet in dit geval de vloer geheel of gedeeltelijk worden vervangen, waarna het geheel opgeschuurd en afgewerkt wordt met een laklaag, olie of hardwas. Wanneer u uw parket laat schuren, is het in veel gevallen mogelijk om een nieuwe kleur aan te brengen. Dit is een goede oplossing als u toe bent aan een nieuwe uitstraling en sfeer in huis.

Als uw parketvloer aan een opknapbeurt toe is, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te bekijken. We kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden en een offerte opmaken. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over bijkomende kosten achteraf. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent en dit blijft zo. Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we direct een afspraak met u voor de aanvang van de werkzaamheden aan uw vloer.

Onze parketteurs kunnen alleen optimaal uw parket schuren als de vloer helemaal vrij is van meubelen en andere spullen. Heeft u geen plek om uw spullen zolang op te slaan? Geen probleem, want wij rijden graag onze verhuiswagen bij u voor. U kunt hierin uw meubelen kwijt zolang de werkzaamheden aan uw vloer duren. Zodra we klaar zijn kunt u eenvoudig alles weer op zijn plek terugzetten.

Na het parket schuren Breda geven we u advies mee over het onderhoud van uw vloer. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt natuurlijk ook ‘t Parkethuys Delft inschakelen en het onderhoud uit handen geven. Het is niet altijd nodig om uw parket machinaal te laten schuren. Soms kan een kleine onderhoudsbeurt ook al voldoende zijn. Uw parket wordt dan geschrobd en voorzien van een nieuwe laag olie, was of lak. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.