Parket schuren Amsterdam

Vertoont uw parket verkleuringen door de zon, of wilt u uw vloer gewoon graag een ander kleurtje geven? Dit kan opgelost worden door uw vloer machinaal te laten schuren. Het is wel belangrijk om dit te laten doen door iemand die verstand van zaken heeft. Zo voorkomt u dat uw parket onherstelbaar beschadigd wordt. De parketteurs van ‘t Parkethuys Delft hebben jarenlange ervaring met het renoveren van allerlei soorten houten vloeren. Door middel van een deskundige aanpak zorgen we ervoor dat uw parketvloer er weer uitziet als nieuw. Wij komen uw parket schuren in Amsterdam en andere steden in Nederland.

Bij ‘t Parkethuys Delft kunt u al sinds 1973 terecht voor verschillende soorten nieuwe houten vloeren, maar ook voor het laten opschuren en afwerken van uw oude parketvloer. Dit scheelt veel tijd en geld, maar zorgt ervoor dat u toch kunt genieten van een nieuwe vloer. Beschadigingen aan uw parket kunnen eenvoudig weggeschuurd worden, zodat er weer een mooie, gladde vloer tevoorschijn komt. Vervolgens kunnen wij uw houten vloer afwerken met een laklaag, olie of hardwas. Als u ervoor kiest om uw vloer een andere kleur te geven, dan werken we deze af met een krasvrije laklaag, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw opgeknapte parketvloer.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Machinaal schuren van uw parketvloer biedt ook de perfecte oplossing wanneer u de ruimte uitbreidt of een aanbouw bij uw huis krijgt. In dat geval zullen we een deel van de oude vloer vervangen en het geheel opschuren om het oude en nieuwe parket goed op elkaar te laten aansluiten. We werken de vloer netjes af met een nieuwe laklaag, olie of hardwas. U heeft dan ook de mogelijkheid om uw parketvloer een nieuwe kleur te geven.

Als u ons inschakelt voor het machinaal schuren van uw parket, dan komen wij eerst bij u langs om een offerte op te maken. We bekijken wat er precies gedaan moet worden om uw parket te kunnen renoveren en kunnen op die manier een goede inschatting maken van de tijd die ervoor nodig is. Zodra u akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak met u.

Op de dag van het parket schuren in Amsterdam is het belangrijk dat de gehele vloer vrijgemaakt is. Indien nodig kunt u gebruik maken van onze meubelopslag en verhuisservice om uw meubelen tijdelijk op te slaan. Wij komen dan onze eigen verhuiswagen bij u voor de deur neerzetten, zodat u uw meubelen veilig kunt opslaan tijdens onze werkzaamheden. Op deze manier hoeft u uw spullen niet in de tuin te zetten, maar heeft u ze wel in de buurt. Zo kunt u uw meubelen direct weer terug plaatsen als wij klaar zijn met de werkzaamheden aan uw vloer.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken voor het parket schuren in Amsterdam. Ons team zorgt ervoor dat u snel kunt gaan genieten van uw opgeknapte vloer.