Parket schuren Amersfoort

Bent u in de omgeving van Amersfoort op zoek naar gespecialiseerde parketteurs om uw parket machinaal te laten opschuren? Dan staat het team van ‘t Parkethuys Delft graag voor u klaar. Al sinds 1973 zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van de mooiste houten vloeren en parketvloeren. Ook weten we precies hoe we uw vloer het beste kunnen onderhouden of renoveren. Wat er ook moet gebeuren aan uw vloer, bij ons krijgt u altijd de kwaliteit die u mag verwachten.

Uw parket schuren in Amersfoort kan een oplossing bieden in verschillende gevallen. Zo kunnen krassen en deuken machinaal worden weggeschuurd, waardoor er weer een gladde, egale vloer tevoorschijn komt. Ook wanneer uw parket verkleuringen vertoont door zonlicht, kan schuren uitkomst bieden. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om uw vloer een andere kleur te geven. U zult het idee hebben dat er een geheel nieuwe vloer is gelegd, terwijl het schuren van uw parket een stuk voordeliger is.

Na het parket volledig geschuurd te hebben, zullen we het afwerken met drie laklagen, olie of was. Dit hangt af van het soort hout en het resultaat dat u wenst. We gebruiken hiervoor enkel producten van de hoogste kwaliteit, zodat u weer een hele tijd plezier zult hebben van uw mooi opgeknapte vloer. Als u kiest voor een andere kleur op uw parketvloer, dan werken we het geheel af met een kras- en slijtvaste laklaag. U kunt hierbij uw voorkeur aangeven voor een matte of glimmende laklaag.

Parkethuys Delft Parketvloeren
Voordat we uw parket schuren in Amersfoort, komen we eerst bij u langs om uw vloer te bekijken en inspecteren. We kunnen dan zien wat er precies moet gebeuren en daarnaast kunt u uw wensen aan ons doorgeven. We bespreken de mogelijkheden met u en maken vrijblijvend een offerte op. Zodra u hiermee instemt, kunnen we een datum vastleggen voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw vloer. U kunt erop vertrouwen dat er achteraf geen bijkomende kosten zijn. Bij ‘t Parkethuys Delft staan we voor duidelijke communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Op de dag dat we uw parket komen schuren, dient de vloer helemaal vrij te zijn van meubilair, zodat onze parketteurs optimaal hun werk kunnen doen. Als u geen ruimte heeft om uw meubelen tijdelijk op te slaan, laat dit ons dan gerust weten. Dit kan eenvoudig op worden gelost door middel van onze verhuiswagen. Deze rijden we bij u voor, zodat u uw spullen erin kwijt kunt zolang we met uw vloer bezig zijn. Uw meubelen staan op die manier veilig en droog, en u kunt ze gemakkelijk weer terug op hun plek zetten wanneer uw vloer klaar is.

Zodra uw parket helemaal geschuurd en netjes afgewerkt is, geven we u een handleiding voor het onderhoud dat u kunt plegen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw mooi opgeknapte vloer. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook overlaten aan ons, zodat u er geen omkijken naar heeft. Neem vandaag nog contact op!