Kwaliteit wint altijd!

Parket kopen

Een natuurlijke houten vloeren voor het leven

Een houten vloer bepaalt in grote mate de sfeer en het karakter van uw interieur. Het aanschaffen van een houten vloer doet u maar één of twee keer in uw leven. Het is dus van groot belang dat u de juiste vloer uitkiest. ’t Parkethuys Delft is gespecialiseerd in het verkopen en leggen van verschillende soorten houten vloeren, parketvloeren en planken vloeren. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken met uitgebreid advies over allerlei soorten vloeren en de afwerking van deze vloeren.

De juiste vloer kiezen

Er is veel om rekening mee te houden als u een houten vloer gaat uitkiezen. Houten vloeren zijn in vele soorten, kleuren, motieven en afmetingen te verkrijgen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort? Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur? En welke afwerking past bij uw interieur? En uiteraard, ook de prijs is niet onbelangrijk. In ons assortiment treft u verschillende vloeren aan. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Uw rots in de branding: Parkethuys Delft

Of u nu kiest voor traditioneel parket, visgraat parket, verouderd parket, lamel parket, meerdaags parket, bamboe parket, industrieel parket, mozaïek parket of hoogkant parket. ’t Parkethuys Delft levert en plaatst alle soorten houten vloeren in diverse houtsoorten. Hoe uw woonsituatie ook is, wij hebben altijd de passende vloer voor u. En bijna al onze vloeren kunnen worden gelegd in combinatie met vloerverwarming.

Dat en nog veel meer vind je bij Parkethuys Delft!

Beste kwaliteit hout

Parketvloeren zijn er ook in veel kwaliteiten. Bij ’t Parkethuys Delft vindt u alleen de beste. Ons hout komt uitsluitend van de beste zagerijen van Nederland, welke op hun beurt uitsluitend werken met de beste materialen en machines verkrijgbaar. Ons hout is altijd FSC of PEFC gecertificeerd. Onze gediplomeerde parketteurs zijn allen bij ons in vaste dienst en beschikken stuk voor stuk over meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van parketvloeren.

Een leven lang plezier

Een houten vloer is bijzonder duurzaam en geschikt voor vrijwel ieder interieur. Een vloer van hout zorgt niet alleen voor comfort en sfeer in huis, het is bovenal een investering in uw woning. Hout is een natuurproduct, het blijft ‘werken’. Het buigt, scheurt en kraakt door temperatuurverschillen, zonlicht en luchtvochtigheid. Echt hout leeft!

Naast het feit dat een houten vloer duurzaam is, is een houten vloer ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. U kunt er met de stofzuiger overal goed bij en daardoor is een houten vloer veel hygiënischer dan bijvoorbeeld tapijt. Goed onderhoud is natuurlijk wel belangrijk, om slijtage te voorkomen. Naast onderhoudsproducten kunt u bij ons ook terecht voor klein onderhoud en/of parket schuren. Vraagt u naar onze mogelijkheden.

Uw vakspecialist

’t Parkethuys Delft is al sinds 1973 een vertrouwd adres voor het aanschaffen van een houten vloer. Kom gerust eens kijken in onze showroom of bel voor een afspraak. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Kom gerust eens kijken in onze showroom of bel voor een afspraak.
Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 12:00–17:00
woensdag: 12:00–17:00
donderdag: 12:00–17:00
vrijdag: 12:00–16:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: gesloten

Buiten deze tijden kunt u op afspraak langskomen.
Zaterdag 11 augustus t/m maandag 20 augustus

Parkethuys Delft

E: info@parkethuysdelft.nl
T: 015 214 30 67

Buitenwatersloot 28
2613 SR DELFT